15 000 долара струва прословутият нос на фолк певицата Преслава, научи

...
15 000 долара струва прословутият нос на фолк певицата Преслава, научи
Коментари Харесай

Преслава кихнала 15 000 долара за нослето си

15 000 $ коства прословутият нос на фолк певицата Преслава, научи „ Галерия “ от доверени източници. Операцията е правена в Турция, при един от най-хубавите пластични хирурзи.

По наша информация, става въпрос за същия експерт, който „ пипнал “ нослето на Емилия преди няколко години. Припомняме, че още до момента в който беше с някогашния си мъж Коко Динев, на изпълнителката й се наложи незабавна ринопластика.

Според формалната версия Емилия си счупила носа при автомобилна злополука. Във фолк средите обаче се говореше под сурдинка, че е потърпевша след опит на Коко Динев да я „ превъзпита “. Гузен, предприемачът уредил да я оперира един от най-хубавите хирурзи в Турция. Емилия останала толкоз удовлетворена, че го предложила на всичките си колежки.

„ Работи доста тънко, а обслужването в клиника е 5-звездно. Грижат се за теб като за принцеса, необикновено отношение “, хвалела Емилия.

За новия нос на Преслава пък платил нейният обичан Павел Лазаров.

Именно бащата на детето й я убедил да си направи корекцията, защото всичките му някогашни изгори били с съвършени нослета. Павел персонално я придружил в турската клиника, до момента в който за дребната Паола се грижела баба й. Само за 5-дневния престой в заведението Преслава се изръсила 5000 $.

Новият маниер на пайнерката й излязъл толкоз солено, че обмисляла дали да не си го застрахова по сходство на Джей Ло , чието дупе е оценено на 300 милиона $.

Досущ като задните елементи на певицата от Бронкс, носът на родната Преслава е една от най-обсъжданите тематики през миналите седмици. Чалга дивата с минимум пластични интервенции измежду звездите разочарова почитателите си, които я избраха естествена. Според тях новият идеален нос на Преслава я е обезличил и към този момент по нищо не се разграничава от колежките си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР